Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Woordzoeker - Familiespel - Goliath Woordzoeker - Familiespel - Goliath Woordzoeker - Familiespel - Goliath Woordzoeker - Familiespel - Goliath Woordzoeker - Familiespel - Goliath

Woordzoeker - Familiespel - Goliath

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Goliath| Barcode: 8711808705296

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Speelgoe
SpeelgoedWestland
Uiterlijk 12 september in huis € 27.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Ben je dat, roep dan direct 'Woordzoeker'! Ben je als eerste, dan mag jij je fiches op het bord leggen. Zorg dat je de meeste woorden vindt en zorg dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt! Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij onverwachts hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen kansen keren.Spelomschrijving


Kies een van de 10 dubbelzijdige woordenkaarten. Leg deze op de draaischijf, leg daarop de transparante schijf en daaroverheen de groene ring. Draai de groene ring zo, dat in de opening een groen veldje te zien is. Vergeet niet de totem onder het bord vandaan te halen.

Bij aanvang van het spel wordt de groene ring kloksgewijs verder gedraaid, tot het volgende woord in de opening zichtbaar is. Iedereen zoekt nu gelijktijdig naar dit woord. Het kan in alle richtingen staan, maar altijd in een rechte lijn.

Zodra je het woord gevonden hebt, knijp je in de totem en zegt waar het woord is. Nu mag je gekleurde fiches van je eigen kleur op de letters leggen. Als er al fiches van andere spelers op de letters liggen, dan worden deze weggehaald. De schijf wordt vervolgens verder gedraaid en het volgende woord kan gezocht worden.

Het spel eindigt als alle woorden gevonden zijn, of als een speler al zijn fiches op het bord heeft. De speler met de meeste fiches op het bord heeft dan gewonnen.

Andere versies


Er zijn ook andere versies van Woordzoeker, waaronder de Junior en Travel editie. Junior is speciaal ontwikkeld voor de kleintjes, zodat zij al spelende met taal bezig zijn. De Travel editie is heel erg handig voor onderweg. Ga je op reis maar geen ruimte voor de originele doos? Neem dan de handige kleinere versie mee!

Inhoud


- 1 Woordzoeker bord
- 10 Dubbelzijdige speelkaarten (20 speelvelden)
- 1 Totem
- 4x70 Fiches
- Handleiding

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 5 - 12 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Behendigheidspel
Batterijen nodig Nee
Afmetingen product 0,1 x 0,1 x 0,1 cm
Afmetingen verpakking 27,3 x 27,2 x 6,3 cm (lxbxh)
Gewicht 0,777 kg
Merk Goliath
Artikelnummer 1
Materiaal Kunststof
Doelgroep Kinderen
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews