Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Welcome to... Welcome to...

Welcome to...

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 3770006370038

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

In het spel Welcome To van het merk Blue Cocker is iedere speler een architect. Het doel van het spel is om het beste nieuwe dorp te bouwen in de Verenigde Staten van de jaren 1950. Hiervoor zullen de speler personeel moeten aanwerven, een park aanleggen, een zwembad voorzien etc.


Welcome To is een gooi-en-noteer jouw score spel, maar dan zonder dobbelstenen. De spelers kiezen kaartencombinaties die getrokken worden. Ze gaan (huis)nummers noteren in lege huizen op hun scoreblad. De nummers in een rij moeten altijd oplopend zijn (vergelijkbaar met het spel Qwixx). Wanneer het niet mogelijk is om een nummer te noteren, moet hij een vakje voor strafpunten aankruisen.


Speciale acties geven de spelers mogelijkheden om de constructie van hun dorp aan te passen en om extra punten te verdienen. Zo kan een speler bijvoorbeeld een hek plaatsen waardoor hij een woonwijk creëert. Een makelaar verhoogt dan weer de punten van woonwijken. En met een extra brievenbus kan je een huisnummer splitsen in een A en een B.


De spelers proberen me hun dorp zo goed mogelijk te voldoen aan de voorwaarden die op het plan zijn aangegeven. Er zijn drie verschillende voorwaarden. De speler die eerst aan een voorwaarde voldoet, krijgt meer punten dan de spelers die de benodigde werken pas later uitvoeren.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers Van 1 tot 100 spelers
Speeltijd 25 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Engels
Taal handleiding Engels
Merk Merkloos
Materiaal Karton
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews