Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Voor de Poorten van Loyang Bordspel Voor de Poorten van Loyang Bordspel Voor de Poorten van Loyang Bordspel Voor de Poorten van Loyang Bordspel

Voor de Poorten van Loyang Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249193531

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Fascinerend strategisch puzzelspel van Uwe Rosenberg, de auteur van Boonanza, Agricola en Le Havre. In dit realistische spel proberen de spelers zoveel mogelijk geld te verdienen met het telen en verkopen van verschillende groenten. Daarbij maken ze gebruik van de diensten van verschillende ambtenaren en vaklieden. Het spel duurt 9 ronden. Elke ronde oogsten de spelers hun akkers en krijgen ze er een nieuwe akker bij. Daarna volgt een fase waarin iedere speler op basis van een ingenieus spelmechanisme twee nieuwe kaarten kiest. In de actiefase ten slotte voert iedere speler zoveel acties uit als hij kan of wil. Hij kan groenten planten, kopen, verkopen, dienaren spelen, groenten op de markt ruilen en vaste en eenmalige klanten leveren. Dit laatste levert goed geld op en daar gaat het allemaal om. Sommige dienaren hebben invloed op de bezittingen van andere spelers, waardoor vooraf uitgedachte plannen ook best kunnen mislukken. Aan het einde van zijn beurt kan een speler een klein deel van zijn overgebleven groente bewaren en koopt hij punten. Ook dit gaat weer volgens een innovatief systeem. Het eerste punt in een beurt kost 1 yuan, maar een volgende stap kost zoveel als het veld op het scorespoor aangeeft. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint. Net als de andere spellen van Uwe Rosenberg heeft Voor de Poorten van Loyang voor elk aantal spelers aangepaste spelregels. Daardoor is het altijd weer net even anders, maar altijd spannend. Het spel is uitstekend geschikt om solitair te spelen.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers 1 tot 4 spelers
Speeltijd 90 minuten
Spelsoort Denkspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 32,3 x 23 x 7,3 cm (lxbxh)
Gewicht 0,96 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-LOY01
Materiaal Hout
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Jaar van uitgave 2010
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews