Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Tzolk'in: The Mayan Calendar - Bordspel Tzolk'in: The Mayan Calendar - Bordspel Tzolk'in: The Mayan Calendar - Bordspel Tzolk'in: The Mayan Calendar - Bordspel Tzolk'in: The Mayan Calendar - Bordspel

Tzolk'in: The Mayan Calendar - Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Rio Grande Games| Barcode: 0655132004909

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De wereld is niet vergaan, want Tzolk’in, de Maya kalender, loopt door. En hoe! Het strategische bordspel Tzolk’in The Mayan Calendar geeft aan worker placement een geheel nieuwe betekenis. De dynamiek van de zes radars die op ingenieuze wijze met elkaar in verbinding staan en hierdoor de opbrengsten door de tand des tijds aangroeien werkt fenomenaal. Kun jij hiermee de juiste tijd voor het zaaien, het bouwen van monumenten en geboortes voorspellen? Spelers zetten om de beurt 1 of meer arbeiders op de laagst beschikbare plekken op een tandwiel naar keuze. Of ze nemen 1 of meer arbeiders van de tandwielen. Alles draait in dit spel om timing. Wanneer zet je jouw arbeiders er op en wanneer haal je ze er af? Met de arbeiders verwerf je mais of grondstoffen. Maar je kunt ook uiteenlopende ontwikkel-, bouw- of tempel acties doen. De tempels en kristallen schedels zijn belangrijk in het spel. Het spel eindigt als het centrale Tzolk’in wiel een volledige omwenteling heeft gemaakt. Gedurende het spel zijn er vier voedingsdagen, waarop de arbeiders (je start met 3, maar kunt er tot 6 aan het werk houden) gevoed moeten worden. Kun je één van je arbeiders niet voldoende eten geven, dan kost je dat punten. Gebouwen en monumenten kunnen ook veel punten opleveren. De speler die bij een volledige omwenteling, na de eindtelling, de meeste punten heeft, wint het spel.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 13 - 12 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Speeltijd 90 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 33,2 x 30,7 x 8,8 cm (lxbxh)
Gewicht 1,687 kg
Merk Rio Grande Games
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews