Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Tantrix Game Pack Reiszak Tantrix Game Pack Reiszak Tantrix Game Pack Reiszak

Tantrix Game Pack Reiszak

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Tantrix| Barcode: 9417067651112

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Twee kleurrijke strategiespellen + 42 puzzels (opklimmend in moeilijkheidsgraad). Tantrix Game Pack heeft 56 stenen, ieder met een unieke afbeelding en nummer. Maak zo lang mogelijke lijnen of lussen. Alle elkaar rakende kleuren moeten hetzelfde zijn. Winnen is een combinatie van vaardigheid en geluk. Levenslange uidaging. Verpakt in stevige Tantrix reistas.

Tantrix Game Pack - spelregels


Tantrix is een strategiespel waarbij het aankomt op een combinatie van vaardigheid en geluk. Er zijn spelmogelijkheden voor 2-4 en 2-6 spelers. Daarnaast kan je met hetzelfde aantal van 56 stenen solitair 42 (!) verschillende puzzels maken. Van eenvoudig tot pittig. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar al eenvoudige puzzels oplossen en vanaf 6 jaar het Strategiespel met anderen spelen.

Doel van het spel


Doel van het Strategiespel is de langste lijn (of nog beter lus) te maken in de door jou gekozen kleur. Een lus is een gesloten lijn van dezelfde kleur die over meerdere stenen loopt. Elke speler neemt een steen uit de zak. Degene met het hoogste nummer begint. Iedereen pakt nog 5 stenen en legt ze met de afbeelding naar boven op tafel. Bij de spelvariant Gobble moet je als eerste al jouw stenen aan 'De Tantrix' gelegd hebben. Voor dit spel gelden speciale spelregels.

Korte speluitleg


De eerste speler legt een steen op tafel en neemt direct weer een steen uit de zak. De 2e speler legt een van zijn stenen aan de steen van de 1e speler, etc. Zorg dat je altijd 6 stenen voor je hebt liggen! Alle elkaar rakende kleuren moeten hetzelfde zijn, dus matchen. Rood mag alleen met rood doorgaan, etc. Eenvoudig in het begin, maar dan ...... Er is ook een aantal regels dat voor nog meer uitdaging zorgt. Zo moet je, indien mogelijk, een steen leggen in een zogenaamde opvulruimte. Dat is een lege plek begrensd door drie stenen. Het kan dus zijn dat je in een beurt meerdere stenen legt. Zorg er altijd voor steeds opnieuw een steen uit de zak te pakken (totaal 6 op tafel)!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 6 - 10 jaar
Aantal spelers Van 1 tot 6 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Denkspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
In de doos Er zitten 56 genummerde stenen in. Spelregelboekje, en dit alles in een handig opberg-zakje/tasje.
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen product 19,6 x 18 x 4,5 cm
Afmetingen verpakking 19,7 x 18,6 x 8,1 cm (lxbxh)
Gewicht 0,587 kg
Merk Tantrix
Artikelnummer 9417067651112
Keurmerk CE
Materiaal Kunststof
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Reisuitgave

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews