Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Spel - Ticket to Ride USA met uitbreiding Map Collection - UK/Pennsylvania - Combi Deal Spel - Ticket to Ride USA met uitbreiding Map Collection - UK/Pennsylvania - Combi Deal Spel - Ticket to Ride USA met uitbreiding Map Collection - UK/Pennsylvania - Combi Deal Spel - Ticket to Ride USA met uitbreiding Map Collection - UK/Pennsylvania - Combi Deal

Spel - Ticket to Ride USA met uitbreiding Map Collection - UK/Pennsylvania - Combi Deal

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Days of Wonder| Barcode: 8719244981298

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Tafelrid
Tafelridder.nl
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 69.99 Bekijk »
- WAYS.n
- WAYS.nl -
Voor 23:59 besteld, morgen in huis € 72.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Ticket to Ride USA met uitbreiding Map Collection - UK/Pennsylvania

Ticket tot ride is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert.
Spelers verzamelen kaarten met verschillende types treinwagons, die het hen mogelijk maken een claim te doen gelden op treinroutes tussen de steden van Noord- Amerika.
Hoe langer de routes, hoe meer punten ze winnen.
Bijkomende punten kunnen gescoord worden door twee verafgelegen steden op de bestemmingscoupons met elkaar te verbinden, of door de langste routeverbinding aan te leggen.

Ticket to Ride UK/Pennsylvania is een uitbreidingsset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar als je een van de basisspellen Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa in bezit hebt, want je hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig.

Ticket to Ride UK
In Ticket to Ride UK ga je op treinavontuur op de plek waar de industriële revolutie begon en de eerste locomotief werd ontwikkeld. Deze Ticket to Ride versie is een iets complexere variant door de introductie van ontwikkelingskaarten. Met deze kaarten ontwikkel je de techniek van de trein, waarmee je sneller en langere routes kunt afleggen en verre steden in Schotland en Ierland kunt bereiken.

Ticket to Ride Pennsylvania
Ticket to Ride Pennsylvania speelt zich af in de staat waar veel treinhistorie is. Investeer in de meest succesvolle bedrijven om jouw treinnetwerk verder te ontwikkelen. Terwijl je routes tussen steden bouwt, kun je ook aandelen verdienen. Als jij van een soort aandeel de meerderheid hebt aan het einde van het spel, dan krijg jij daar extra punten voor. Maar laat je tegenstanders niet meer aandelen in handen hebben. Dan verlies je de voordelen van je investeringen.

Deze uitbreiding bevat plattegronden van het Verenigd Koninkrijk (2-4 spelers) en Pennsylvania (2-5 spelers), tickets en spelregels voor beide plattegronden, nieuwe treinkaarten en technologiekaarten voor Verenigd Koninkrijk en nieuwe aandeelkaarten voor Pennsylvania.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 5 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Merk Days of Wonder
Artikelnummer 794531 + 794518
Keurmerk CE
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews