Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Spel - Ticket to ride Europe / Europa met uItbreiding Map Collection - France / Old West - Combi Deal Spel - Ticket to ride Europe / Europa met uItbreiding Map Collection - France / Old West - Combi Deal Spel - Ticket to ride Europe / Europa met uItbreiding Map Collection - France / Old West - Combi Deal Spel - Ticket to ride Europe / Europa met uItbreiding Map Collection - France / Old West - Combi Deal

Spel - Ticket to ride Europe / Europa met uItbreiding Map Collection - France / Old West - Combi Deal

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Days of Wonder| Barcode: 8719244981090

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Tafelrid
Tafelridder.nl
Uiterlijk 13 september in huis € 76.49 Bekijk »
- WAYS.n
- WAYS.nl -
Voor 23:59 besteld, morgen in huis € 76.89 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Combinatie deal van Ticket to Ride Europe en Ticket to Ride Map Collection - France / Old Wes

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar.

Ticket to Ride Frankrijk
In deze versie van Ticket to Ride dompel je jezelf onder in de Franse cultuur. Ontdek de straatcafés, Franse boulevards en de Notre Dame tijdens de industriële revolutie.

Bijzonder aan deze map collection is dat je eerst het spoor moet aanleggen voordat je routes kunt claimen. Dit moet je doen aan het einde van een beurt waarin je treinkaarten hebt gepakt. Je bepaalt zelf de kleur van de route en de plek op het speelbord. Maar pas op dat je tegenstanders je route niet inpikken voordat jij weer aan de beurt bent. Daarnaast is er een aantal plekken op de Franse kaart waarbij twee of meer routes elkaar kruisen. Zodra één van deze routes is aangelegd, kunnen de andere routes niet meer gebouwd worden. Met Ticket to Ride Frankrijk kun je je medespelers dus goed dwarszitten!

Ticket to Ride Old West
Met dit spel kun je een kijkje nemen in Het Wilde Westen. Aan het begin van het spel moet je een beginstad kiezen, waar vandaan je een spoornetwerk bouwt. Iedere route die je bouwt, moet (indirect) verbonden zijn met je beginstad. Bijzonder aan deze editie is ook dat je een stad kunt claimen door middel van een stadsminiatuur. Als een tegenstander een route naar jouw stad bouwt, krijg jij alle punten en de tegenstander geen. Tot slot kan er een variant worden gespeeld waarbij Alvin de alien in het spel komt. Als je Alvin in jouw bezit krijgt, verdien je extra punten. Bij Ticket to Ride Old West is strategie erg belangrijk!

Kenmerken van deze map collection:
- Uitsluitend speelbaar als je Ticket to Ride Europe of USA al in bezit hebt
- 2 speelborden, dus dubbel zoveel speelplezier
- Ticket to Ride Frankrijk is te spelen met 2-5 spelers, Het Wilde Westen met 2-6 spelers

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 6 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Benodigd aantal batterijen 0
Merk Days of Wonder
Artikelnummer 794523 + 794528
Keurmerk CE
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews