Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Spel - Ticket to ride Europe / Europa met Ticket to Ride  Map Collection - India/Zwitserland - Combi Deal Spel - Ticket to ride Europe / Europa met Ticket to Ride  Map Collection - India/Zwitserland - Combi Deal Spel - Ticket to ride Europe / Europa met Ticket to Ride  Map Collection - India/Zwitserland - Combi Deal Spel - Ticket to ride Europe / Europa met Ticket to Ride  Map Collection - India/Zwitserland - Combi Deal

Spel - Ticket to ride Europe / Europa met Ticket to Ride Map Collection - India/Zwitserland - Combi Deal

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Days of Wonder| Barcode: 8719244980949

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Tafelrid
Tafelridder.nl
Uiterlijk 29 juli in huis € 75.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Combinatie deal van Ticket to Ride Europe en Ticket to Ride Map Collection - India/Zwitserland

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar.

Met de door Ian Vincent ontworpen landkaart van India, kom je terecht in een kleurrijke wereld bewoond door verscheidene volkeren. Hier leef je in 1911 en de wereld is aan het veranderen in de Britse Raj. Ben je in staat al je doelwitten op tijd te bereiken of zullen je tegenstanders sneller en slimmer zijn ?

Draai je landkaart om, en je belandt in Zwitserland. Deze kaart voor 2 ˆ 3 spelers is door Alan R. Moon ontworpen. Het is een uitbreiding van het bekende spel Ticket to Ride Online.
In Zwitserland reis je door groene valleien en over hoge bergen en geniet je tevens ook van de charmes van de omringenden landen.

Dit populaire bordspel is een makkelijk aan te leren spel met diverse onvoorziene plotwendingen, zodat de uiteindelijke winnaar tot op het laatst onbekend blijft. Spanning en plezier voor het hele gezin.

Kenmerken Ticket to Ride:
- Aantal spelers: 2-5
- Nederlandstalige versie
- Basisspel van Ticket to Ride

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 5 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Merk Days of Wonder
Artikelnummer 794523 + 794538
Keurmerk CE
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews