Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Spel Keezen de luxe - 2 tot 6 pers dubbelzijdig houten speelbord - ThysToys keezenspel Spel Keezen de luxe - 2 tot 6 pers dubbelzijdig houten speelbord - ThysToys keezenspel Spel Keezen de luxe - 2 tot 6 pers dubbelzijdig houten speelbord - ThysToys keezenspel Spel Keezen de luxe - 2 tot 6 pers dubbelzijdig houten speelbord - ThysToys keezenspel

Spel Keezen de luxe - 2 tot 6 pers dubbelzijdig houten speelbord - ThysToys keezenspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ThysToys| Barcode: 8719244984923

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
ThysToys
ThysToys.nl
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 33.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Het ThysToys Keezenspel uitgevoerd met een houten dubbelzijdig speelbord voor 2 tot 6 spelers. Het betreft een blank gelakt multiplex 40x40 cm en wordt compleet met houten pionnen en 2 decks speelkaarten geleverd.

Uitleg:
Het keezenspel kan met twee personen gespeeld worden, in teams van twee met vier of zes personen. Als er met teams gespeeld wordt, zitten de teamgenoten tegenover elkaar. Elke speler kiest een kleur en zet zijn pionnen op de beginvelden.

Het doel van het spel is om samen met je partner zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuisplaatsen te komen. Als een speler al zijn pionnen op zijn thuisvelden heeft staan, dan mag hij verder spelen met de pionnen van zijn teamgenoot. Het spel wordt in rondes gespeeld. Eén van de spelers wordt als startspeler uitgekozen. De eerste ronde krijgt ieder vijf kaarten de tweede en derde ronde krijgt ieder er vier. Na drie rondes worden alle kaarten weer bij elkaar gedaan en krijg je opnieuw drie rondes. Dit gebeurt totdat er een team gewonnen heeft.

Een ronde verloopt als volgt. De startspeler deelt de kaarten. Een voor een, te beginnen bij de speler die links van de startspeler zit, gooien de spelers een kaart uit hun hand op en voeren de daarbij behorende actie uit. Als een speler een kaart op kán gooien, moet hij dat ook doen, ook als dat betekent dat hij zichzelf of zijn partner van het bord slaat. Als een speler geen kaart op kan gooien, dan levert hij al zijn kaarten in en moet hij op de volgende ronde wachten. Als alle spelers hun kaarten kwijt zijn, wordt de speler links van de huidige speler startspeler en begint een nieuwe ronde.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 6 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 6 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Denkspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Benodigd aantal batterijen 0
Merk ThysToys
Artikelnummer 84923
Keurmerk CE
Materiaal Hout
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews