Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath

Rummikub - XP (6 spelers) - Goliath

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Goliath| Barcode: 8711808504066

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Rummikub XP is een nieuwe uitvoering van het overbekende spel Rummikub! Met deze versie kun je niet tot 4, maar tot 6 spelers tegelijk spelen. Dit zorgt voor nog meer uitdaging, complexiteit en speelplezier! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.Spelomschrijving


Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen. Dat kan met de tegels van je bordje of met de tegels die al op tafel liggen.

In Rummikub zijn de populairste elementen van een aantal bekende spelen, zoals Mah-Jongg, domino, jokeren en aspecten van het schaakspel verwerkt.
De houders voor de Rummikubstenen hebben vrolijke felle kleuren. Ook krijgt iedere speler voor elk goed aangelegde steen 1 beloningsfiche. De winnaar is degene met de meeste fiches.


Rummikub was oorspronkelijk een kaartspel met twee stel kaarten. Dat kostte natuurlijk veel ruimte en dat was voor niet iedereen ideaal. Daarom werd er een nieuwe versie gemaakt waarbij er kleuren en cijfers gebruikt werden in plaats van de gebruikelijk 1-10, Boer-Aas in de 4 soorten. Zo ontstond Rummikub zoals wij het nu kennen en spelen.

Inhoud


- 106 steentjes
- 6 plankjes
- Spelregels

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 6 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 6 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Denkspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 40,4 x 27,3 x 5,5 cm (lxbxh)
Gewicht 1,52 kg
Merk Goliath
Artikelnummer 50406
Keurmerk CE
Materiaal Kunststof
Doelgroep Alle
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews