Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Root Root Root Root

Root

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Leder Games| Barcode: 0602573655900

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Root is een spel van avontuur en oorlog waarin 2 tot 4 spelers strijden om controle over een uitgestrekte wildernis.

De snode Marquise de Cat heeft het grote bos gegrepen met de bedoeling zijn rijkdommen te oogsten. Onder haar heerschappij hebben de vele wezens van het woud zich verenigd. Dit Bondgenootschap zal proberen zijn middelen te versterken en de regering van Katten te ondermijnen. In deze poging kan het Bondgenootschap de hulp inroepen van de zwervende Vagebonds die in staat zijn zich door de meer gevaarlijke boswegen te begeven. Hoewel sommigen sympathiseren met de hoop en dromen van het Bondgenootschap, zijn deze zwervers oud genoeg om zich de grote roofvogels te herinneren die ooit het bos beheersten.

Ondertussen, aan de rand van de regio, heeft het trotse, ruziënde Eyrie een nieuwe commandant gevonden waarvan ze hopen dat ze hun factie zullen leiden om hun oude geboorterecht te hervatten. Het podium staat klaar voor een wedstrijd die het lot van het grote bos bepaalt. Het is aan de spelers om te beslissen welke groep uiteindelijk wortel zal schieten.

De katten spelen een spelletje motorbouwen en logistiek terwijl ze proberen de uitgestrekte wildernis te bewaken. Door hout te verzamelen, zijn ze in staat om workshops, houtmolens en barakken te produceren. Ze winnen door nieuwe gebouwen en ambachten te bouwen.

De Eyrie verzamelt hun haviken om het bos terug te nemen. Ze moeten zoveel mogelijk territorium veroveren en nesten bouwen voordat ze weer met elkaar gaan ruziën.

Het Bondgenootschap verbergt zich in de schaduwen, krachten rekruteren en plotten van plannen. Ze beginnen langzaam en bouwen op naar een dramatische late-game aanwezigheid - maar alleen als ze erin slagen om de andere spelers onder controle te houden.

Ondertussen speelt de Vagebond alle kanten van het conflict voor eigen gewin, terwijl hij een mysterieuze zoektocht verbergt. Verken het bord, vecht tegen andere facties en werk aan het bereiken van je verborgen doel.

In Root drijven spelers het verhaal, en de verschillen tussen elke rol creëren een ongeëvenaard niveau van interactie en herspeelbaarheid. Leder Games nodigt jou en je gezin uit om de fantastische wereld van Root te verkennen!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 4 spelers
Speeltijd 75 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Engels
Taal handleiding Engels
Benodigd aantal batterijen 0
Afmetingen verpakking 29,2 x 23 x 7,6 cm (lxbxh)
Gewicht 1,874 kg
Materiaal Hout | Karton
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Taal spel Engels
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews