Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel Roar! Bordspel

Roar! Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8719214421106

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
pedro sp
pedro speelgoed
6 dagen € 44.00 Bekijk »
Julie to
Julie toys
1 - 2 weken € 59.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Roar! is een hybrid semi-coöperatief deductiespel voor het hele gezin!

Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem zit verwerkt. Eén van jullie speelt het ontsnapte monster en bedient de tablet. De anderen zijn scheikundigen, die het monster proberen te vangen.

Na elke beurt laat het monster via de tablet verschillende geluiden horen, die met locaties op het speelbord overeenkomen. Op basis daarvan moeten de scheikundigen proberen te bepalen waar het monster zich bevindt. Omdat de geluiden door elkaar lopen en de scheikundigen het niet altijd met elkaar eens zijn, is dat nog niet zo eenvoudig. Zowel het monster als de scheikundigen hebben speciale eigenschappen tot hun beschikking om het zichzelf gemakkelijker en de ander(en) moeilijker te maken.

Elke beurt doet het monster met behulp van het digitale apparaat een aantal stappen, waarna de scheikundigen op het speelbord hetzelfde doen, eventueel begeleid door speciale eigenschappen. Met de tablet of smartphone wordt daarna het speelbord gescand om te controleren of alles volgens de regels is gegaan of het spel is afgelopen. Het monster wint als hij zijn missie op tijd volbrengt. De scheikundigen winnen als ze het monster vangen of verhinderen dat het zijn missie op tijd volbrengt.

De kosteloze applicatie is geschikt voor de meeste ioS- en Android-besturingssystemen De interface van de applicatie is zeer intuïtief. Je raakt er dus snel aan gewend en bent binnen no-time aan het spelen. Het speelbord heeft een eenvoudige en een moeilijke kant, zodat je de moeilijkheidsgraad voor de scheikundigen kunt aanpassen!

*Tablet niet inbegrepen

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 7 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Speeltijd 15 minuten
Spelsoort Strategisch spel | Coöperatief spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 26,8 x 26,3 x 8,5 cm (lxbxh)
Gewicht 1,018 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-ROA01
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Doelgroep Kinderen
Gewonnen prijzen Genomineerd Speelgoed van het jaar België 2016.
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews