Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Risk 2210 A.D. - Bordspel - Engelstalig Risk 2210 A.D. - Bordspel - Engelstalig Risk 2210 A.D. - Bordspel - Engelstalig

Risk 2210 A.D. - Bordspel - Engelstalig

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Avalon Hill| Barcode: 0076930866009

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Trek ten strijde in Risk 2210 AD! In deze geëvolueerde versie van het wereldberoemde spel Risk behoren naast de aarde, ook de maan en de oceanen tot het slagveld!

Eeuwen zijn voorbij gegaan en de wereld is anno 2210 weer in staat van oorlog. Op de aarde, onder de oceaan oppervlaktes en op de maan woedt oorlog. De mensen vechten niet zelf, maar laten mechanische soldaten tegen elkaar vechten. Als de rook optrekt komt er slechts één winnaar tevoorschijn.

Vijf jaar oorlog


De wereld is in staat van oorlog en jij bent de bevelhebber van één van de strijdende partijen. Je beheerst het lot van je volk, je vaderland en je planeet. Je voert je krijgsmacht over de aarde aan, stuurt je troepen erop uit, huurt de juiste commandanten in en verplettert je vijanden. De oorlog duurt vijf jaren waarna de nieuwe wereldleider wordt benoemd. Deze nieuwe leider zal degene zijn die het beste beheer heeft over: gebieden (inclusief oceanen en de maan); continenten; koloniën en koloniëninvloeden.

Machines of Destruction


Je voert je oorlog met mechanische soldaten: Machines of Destruction (MOD). Elk leger heeft de beschikking over drie verschillende MODs: 1.0, 3.0 en 5.0. De waarden staan voor de sterkte van één MOD. Eén 5.0 MOD is net zo sterk als vijf 1.0 MODs. Naast deze legereenheden heb je ook nog de beschikking over land commandanten, diplomaten, marine commandanten, kernwapen commandanten, ruimte commandanten en ruimte stations.

Vijf jaren, vijf spelbeurten


Het verschil met de originele Risk, is dat Risk 2210 AD spelers de mogelijkheid biedt het spel na vijf beurten te laten eindigen. Dat lijkt snel, maar dat is het allerminst. Door de toevoeging van energie als belangrijke component, aanvoerders, MOD's, actiekaarten en een achtzijdige dobbelsteen staat Risk 2210 AD nog steeds garant voor een avond vol spelplezier. Spelers komen minder vaak aan de beurt, maar daar staat tegenover dat er in iederen beurt veel meer actie plaatsvindt. Het tot in de eeuwigheid legers verzamelen, ten aanval trekken en de legers weer kwijtraken gaat in Risk 2210 AD dan ook niet werken. Je zult tactische beslissingen moeten nemen en zo snel mogelijk gebieden gaan veroveren!

Natuurlijk is het klassieke Risk ook speelbaar!


Met het Risk 2210 AD is ook klassiek Risk te spelen! Uiteraard spelen de maan en de oceaangedeelte dan niet mee. Je hebt dan geen verschillende opdrachten, maar iedereen heeft hetzelfde doel: de hele wereld veroveren. Wees moedig als het nodig is maar blijf ook voorzichtig.

Vanaf 10 jaar. Voor 2 - 5 spelers. Engelstalig.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar
Aantal spelers Van 4 tot 4 spelers
Speeltijd 240 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Engels
Batterijen nodig Nee
Benodigd aantal batterijen 0
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 27,4 x 26,8 x 7,8 cm (lxbxh)
Gewicht 1,572 kg
Merk Avalon Hill
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Gewonnen prijzen nvt
Speleditie License uitgave
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews