Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Rick and Morty Total Rickall Card Game Rick and Morty Total Rickall Card Game Rick and Morty Total Rickall Card Game Rick and Morty Total Rickall Card Game

Rick and Morty Total Rickall Card Game

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
www.outp
www.outpost.be
Uiterlijk 7 september in huis € 26.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Buitenaardse parasieten hebben huize Smith overgenomen. Het is aan jullie om ze te ontmaskeren en vernietigen voor ze ontsnappen en de wereld overnemen. Lukt het jullie om de wereld te redden zonder je familieleden te vermoorden?

Elke ronde spelen kiezen de spelers een actiekaart uit hun hand en leggen deze dicht voor zich neer. Vervolgens worden de kaarten één voor één uitgevoerd en vullen de spelers hun hand weer aan.

De acties zorgen ervoor dat je naar de geheime identiteit van karakters kunt kijken, ze kunt uitschakelen, of identiteiten kunt wisselen. Door ze slim in te zetten, proberen de spelers om alle parasieten uit te schakelen en alleen echte familieleden over te houden. Zodra minstens de helft van de spelers denkt dat dit gelukt is, eindigt het spel en wordt gecontroleerd of alle parasieten echt uitgeschakeld zijn en de wereld gered is.

Het spel bevat tevens een geavanceerde versie, waarbij elke speler zelf ook een identiteit krijgt en ze dus bij de parasieten of de familie horen.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 99 - 17 jaar
Aantal spelers 2 tot 5 spelers
Spelsoort Strategisch spel
Afmetingen verpakking 14,3 x 10,6 x 4 cm (lxbxh)
Gewicht 0,317 kg
Merk Rick and Morty
Doelgroep Volwassenen
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews