Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Penoza bordspel Penoza bordspel Penoza bordspel Penoza bordspel Penoza bordspel Penoza bordspel

Penoza bordspel

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Chabelli
Chabellishop
Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis € 30.00 Bekijk »
Mischa M
Mischa Media
Uiterlijk 24 november in huis € 45.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Dit is het enige echte Penoza-bordspel, net zo spannend als de populaire misdaadserie. Jouw uitdaging als speler: vorm je eigen bende en bouw een crimineel netwerk zodat je je uiteindelijk kunt vrijkopen uit de onderwereld. Maar pas op: de recherche en je criminele concurrenten liggen constant op de loer. Weet jij je staande te houden in deze keiharde wereld, als een ware Carmen ‘Penoza’ van Walraven? En heb je het brein en de branie om het spel te winnen?

Je krijgt onverwachts 10 pakketjes met drugs in je schoot geworpen. Eerst was je van plan de politie in te schakelen, maar je hebt schulden en zo'n pakketje is veel geld waard. Dat is ook eigenlijk het enige wat je ervan weet. Je besluit het te gaan verhandelen, zodat je je schulden kunt aflossen. En er het liefst nog een klein zakcentje aan overhoudt.

In het begin doe je, naief als je bent, bijna alles zelf. Maar al snel breid je je netwerk uit en krijg je te maken met de harde wetten van de drugshandel. Concurrenten rippen en bedriegen je waar ze kunnen en de recherche is je ook al op het spoor. Weet jij het hoofd koel te houden in deze slangenkuil?

Spel in het kort
Door je pakketjes steeds op het juiste moment aan te bieden op de markt, kun je veel zwart geld verdienen en een crimineel netwerk opbouwen waar een echte Penoza zich niet voor zou schamen. Zo krijg je steeds meer goederen binnen en andere voordelen om uiteindelijk een voorsprong te krijgen. Jij en je rivalen proberen zo veel mogelijk zwart geld, verkregen uit deals, wit te wassen.

Doel van het spel
De speler die aan het eind van het spel het meeste zwarte geld heeft witgewassen, en dus het verst is gekomen op de scorebaan van het spelboord, is de winnaar.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 16 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Speeltijd 45 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
In de doos Uitklapbaar speelbord, 4 pionnen (kogels), Rechercheurpion, 100 speelkaarten, speelgeld, 60 Blokjes, 2 dobbelstenen, 1 munt
Batterijen nodig Nee
Type batterij 0
Benodigd aantal batterijen 0
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen product 27 x 27 x 6,5 cm
Afmetingen verpakking 27,6 x 27,4 x 6,6 cm (lxbxh)
Gewicht 0,935 kg
Merk Just Games
Artikelnummer 30024
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Doelgroep Kinderen
Gewonnen prijzen 0
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews