Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm

Luxe schaakset - Handbeschilderde Trojaanse schaakstukken + schaakbord en opbergbox in een met wereldkaartprint (+ backgammon) - 35 x 35 cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Italfama| Barcode: 8719274294061

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Deze schaakset beeldt de meest befaamde oorlog uit de oudheid uit: de oorlog bij Troje. De Grieken vechten tegen de Trojanen om Helena, de mooiste vrouw op aarde. De oorlog is in detail afgebeeld door de beschilderde stukken die gemaakt zijn van hars. Een potje schaken krijgt extra spanning door dit historische element. Ook staat dit tafereel zeer leuk in huis.


Een feest voor iedereen die fan is van verhalen uit de oudheid en wie van een goed potje schaken houdt.


Het bord


Doordat de set gevormd is tot een luxe box waarvan het van kunstleer gemaakte schaakbord de deksel is, kunt u de stukken gemakkelijk onder het bord opbergen. De binnenkant van de box is met zachte stof bekleed zodat de stukken niet beschadigen. De stukken zelf zijn ook weer aan de onderkant met stof afgewerkt zodat het bord niet beschadigt. Ook zult u bij het omdraaien van het bord een backgammon spelbord treffen waardoor het bord dus multifunctioneel is. Backgammon schijfjes zijn teven inbegrepen. Het bord zelf is 35×35 cm en is bedrukt met een print van een klassieke wereldkaart.


Kenmerken  • De koning heeft een hoogte van 80 mm.

  • Kleur stukken: naar detail geverfd.

  • Kleur bord: bruin met zwarte print en rode voering.

  • Voorzien van echtheidscertificaat.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 0 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 2 spelers
Speeltijd 180 minuten
Spelsoort Schaakspel | Damspel | Strategisch spel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
In de doos 1 Schaakbord opbergbox, damstukken en 32 schaakstukken
Benodigd aantal batterijen 0
Merk Italfama
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Volwassenen
Speleditie Luxe Uitgave
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews