Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
La Cosa Nostra La Cosa Nostra La Cosa Nostra

La Cosa Nostra

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Quined Games| Barcode: 8719327009338

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

In La Cosa Nostra kruip je in de rol van een maffiabaas. Aan het begin heb je de controle over een aantal gangsters en beheer je wat zaken. Tijdens het spel huur je meer gangsters in om het vuile werk op te knappen en jouw geld te innen. Het doen van investeringen brengt je nieuwe manieren om zaken te drijven of een monopolie te verkrijgen: grijp de macht in de drugshandel of prostitutie. Koop politici en politieagenten om, investeer je geld in nachtclubs, casino’s of de afvalindustrie. Om grote deals binnen te halen zul je moeten samenwerken met andere familie’s – maar vertrouw nooit blindelings op deze ‘vriendschappen’. Ze zullen de eerste de beste kans grijpen om je een loer te draaien, dus dat kun je beter voor zijn…

Elke speler heeft de beschikking over verschillende gangsterkaarten die ingezet kunnen worden om geld te verdienen of om andere spelers aan te vallen. Ieders acties worden in het geheim gepland en daarna om beurten uitgevoerd. Vaak zijn er bepaalde visitekaartjes nodig om succesvol te zijn. Als je daar zelf niet over beschikt, staat het je vrij hier met andere spelers over te onderhandelen. De spelers onderhandelen met elkaar en bespioneren, bedreigen of bedriegen elkaar zelfs.

Elk van de vier ronden brengt nieuwe actiekaarten in het spel en het aantal gangsters neemt toe. De actiemogelijkheden nemen toe in diversiteit, baantjes worden lucratiever en aanvallen krachtiger. Samenwerking wordt aantrekkelijker, maar verraad verleidelijker omdat aan het einde van de dag jouw rijkdom het enige is wat telt.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 16 - 99 jaar
Aantal spelers Van 3 tot 5 spelers
Speeltijd 90 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands | Engels | Frans | Duits
Afmetingen verpakking 31,5 x 22,6 x 4,5 cm (lxbxh)
Gewicht 1 kg
Merk Quined Games
Artikelnummer QUI-LCN
Personage Geen personage
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews