Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Keyflower Keyflower Keyflower

Keyflower

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Quined Games| Barcode: 8719327009369

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Keyflower is een spel voor twee tot zes spelers wat speelt over vier rondes. Elke ronde is een jaargetijde: lente, zomer, herfst en ten slotte winter. Elke speler start het spel met een eigen thuis tegel en een team van acht arbeiders en deze komen in de kleuren rood, geel of blauw. De arbeiders van gelijke kleuren worden gebruikt om op tegels te bieden om deze aan je dorp toe te voegen. De arbeiders kunnen ook gebruikt worden om grondstoffen, bekwaamheden en extra arbeiders te genereren. En je kunt daarbij ook de tegels van je tegenspelers gebruiken!

In de lente, zomer en herfst arriveren er nieuwe arbeiders aan boord van de Keyflower en haar zusterboten, waarvan sommigen over de capaciteiten beschikken om met de belangrijke grondstoffen ijzer, steen en hout om te kunnen gaan. In elk van deze seizoenen worden er willekeurig een aantal tegels geveild. In de winter arriveren er geen nieuwe arbeiders, maar selecteren spelers zelf de te veilen dorpstegels uit deze die ze aan het begin van het spel hebben ontvangen. Elke wintertegel beloont de spelers met overwinningspunten voor bepaalde combinaties van grondstoffen, capaciteiten en arbeiders. De speler wiens dorp en arbeiders de meeste overwinningspunten genereren, is de winnaar van het spel.

Voor Keyflower zijn inmiddels ook twee grote uitbreidingen verschenen die gecombineerd kunnen worden met het basisspel. De eerste uitbreiding is Keyflower: The Farmers de tweede uitbreiding is Keyflower: The Merchants.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 12 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 6 spelers
Speeltijd 90 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands | Engels | Duits | Frans
Benodigd aantal batterijen 0
Afmetingen verpakking 31,5 x 22,6 x 5,6 cm (lxbxh)
Gewicht 2 kg
Merk Quined Games
Artikelnummer QUI-KF
Materiaal Hout
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code IR44 , Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews