Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Keezen Houten Bordspel 2 tot 6 spelers Keezen Houten Bordspel 2 tot 6 spelers

Keezen Houten Bordspel 2 tot 6 spelers

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: TT| Barcode: 8719244984947

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Houten Speelbord voor 2 tot 6 spelers. Het betreft een dubbelzijdig speelbord van blank gelakt multiplex 40x40 cm en is compleet met houten pionnen en 2 decks speelkaarten.

Het spel kan met twee personen gespeeld worden, in teams van twee met vier of zes personen. Als er met teams gespeeld wordt, zitten de teamgenoten tegenover elkaar. Elke speler kiest een kleur en zet zijn pionnen op de beginvelden.

Het doel van het spel is om samen met je partner zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuisplaatsen te komen. Als een speler al zijn pionnen op zijn thuisvelden heeft staan, dan mag hij verder spelen met de pionnen van zijn teamgenoot. Het spel wordt in rondes gespeeld. Eén van de spelers wordt als startspeler uitgekozen. De eerste ronde krijgt ieder vijf kaarten de tweede en derde ronde krijgt ieder er vier. Na drie rondes worden alle kaarten weer bij elkaar gedaan en krijg je opnieuw drie rondes. Dit gebeurt totdat er een team gewonnen heeft.

Een ronde verloopt als volgt. De startspeler deelt de kaarten. Een voor een, te beginnen bij de speler die links van de startspeler zit, gooien de spelers een kaart uit hun hand op en voeren de daarbij behorende actie uit. Als een speler een kaart op kán gooien, moet hij dat ook doen, ook als dat betekent dat hij zichzelf of zijn partner van het bord slaat. Als een speler geen kaart op kan gooien, dan levert hij al zijn kaarten in en moet hij op de volgende ronde wachten. Als alle spelers hun kaarten kwijt zijn, wordt de speler links van de huidige speler startspeler en begint een nieuwe ronde.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 5 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 6 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Geluksspel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 53,3 x 41 x 3,2 cm (lxbxh)
Gewicht 1,832 kg
Merk TT
Personage Geen personage
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Luxe Uitgave

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews