Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel

Hoogspanning Uitbreiding: Het Verre Oosten - Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249194460

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Uitbreiding op het strategische stroomleveringsspel Hoogspanning.

De set bevat 2 tweezijdig bedrukte speelborden met kaarten van Rusland, Japan, Korea en China. Voor alle scenario's zijn speciale spelregels van toepassing. Zo is in Rusland het aanbod van elektriciteitscentrales beperkter. In Japan is het weliswaar mogelijk om 2 netwerken te bezitten, maar de steden waar deze starten is streng vastgelegd. Korea heeft 2 brandstoffenmarkten, 1 voor Noord-Korea en 1 voor Zuid-Korea. In China verschijnen de centrales voor een groot deel op een vastgelegde volgorde. Zo wordt Hoogspanning nog gevarieerder!

Verder zit er een speciale optionele kaart in de doos, de Fluxgenerator, die energie uit nog meer verschillende brandstoffen genereert.

Tactische speeltips:


Bij Hoogspanning moet je in de gaten houden dat je na het bieden op een energiecentrale voldoende geld overhoudt om brandstoffen in te kopen. Het zou natuurlijk jammer zijn als de nieuwe centrale geen stroom kan produceren. Wat daarnaast ook belangrijk is, is dat je dan ook nog eens geld overhoudt om een nieuwe stad aan jouw elektriciteitsnet aan te sluiten. Want wat heb je aan een nieuwe centrale vol brandstoffen, als de opgewekte stroom nergens naartoe kan?

Bij het bieden kan het soms handig zijn om een centrale op de veiling aan te bieden die je niet per se zelf wilt hebben, maar waarvan je denkt dat andere spelers hem wél willen hebben. Op die manier kun je hen mooi tegen elkaar laten opbieden, zodat een van je tegenstanders in ieder geval minder geld heeft om brandstoffen in te kopen, of minder geld heeft om een nieuwe stad aan te sluiten.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 12 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 6 spelers
Speeltijd 120 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 38 x 27,6 x 5,8 cm (lxbxh)
Gewicht 1,451 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-HOO03
Doelgroep Volwassenen
Speleditie Uitbreiding

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews