Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Het Namenspel Het Namenspel Het Namenspel

Het Namenspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Tulip Games| Barcode: 8716051075240

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

In dit grappige spel raad je zoveel mogelijk namen van allerlei beroemdheden zoals zangers, sporters of filmacteurs. Tijdens drie speelronden omschrijft één speler de namen en proberen de anderen ze te raden. Kinderen raden de makkelijke namen en volwassenen de moeilijke. Dat lijkt simpel maar je hebt hiervoor maar 1 minuut de tijd. Wie hier het beste in slaagt, wint het spel. Het leuke van dit spel is dat je het met grote groepen ook kunt spelen. Speciaal voor kinderen kent het spel twee spelniveau’s namelijk: makkelijke namen voor kinderen en moeilijke namen voor volwassenen. Zo kan iedereen meedoen.

Verpakkingsinhoud

  • 1 Grabbelbak
  • 270 naamkaarten met 540 bekende namen
  • 36 blanco naamkaarten voor je eigen 72 leukste namen
  • 1 scoreblok van 100 vel

Bij dit spel kun je ook een speciaal daarvoor ontwikkeld smartphone timer gebruiken.Dit spel voldoet aan de vereiste wettelijke milieu en veiligheidseisen en draagt daarom het CE-keurmerk.

Wie raadt de meeste namen?

Om het je extra lastig te maken, veranderen de regels per speelronde. Zo mag je in de eerste ronde geen hoofdletters gebruiken, geen beroepen noemen en mag je geen ‘eh’ zeggen. Doe je dat wel dan gaat de beurt direct naar het volgende team. Dit leidt vaak tot grote hilariteit. In de tweede ronde moet je uit je stoel want nu ga je namen op allerlei manieren uitbeelden zonder daarbij geluid te maken. Wel doe je dit met de namen die hebt gespeeld in ronde 1 dus dat zou moeten lukken. Hierna volgt de derde en moeilijkste ronde. Nu mag je maar één woord zeggen, aan de hand van dit woord moet je teamgenoot de naam raden. Het team dat na deze drie spannende speelronden de meeste namen heeft gescoord, wint!!

Over het merk Tulip Games

Tulip Games is bekend van de makers van het bordspel van Lingo. Tulip Games ontwikkelt en lanceert zelf de leerzaamste en leukste spellen. We zijn creatief, zeer gedreven en maken spellen van idee tot eindproduct. Met Tulip Games maak je het altijd gezellig!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar
Aantal spelers Van 4 tot 4 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Partyspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 26,3 x 25,8 x 6,8 cm (lxbxh)
Gewicht 0,615 kg
Merk Tulip Games
Materiaal Karton | Karton
Doelgroep Volwassenen
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews