Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Het Grote Sudoku Spel Het Grote Sudoku Spel

Het Grote Sudoku Spel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Identity Games| Barcode: 8714649001138

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het Sudoku spel is in allerlei varianten te spelen. Voor iedere variant geldt dat je de basisregels van een Sudoku puzzel moet kennen. Een Sudoku bestaat dikwijls uit een grid van 9x9 vakjes. Iedere rij, kolom en blokje van 3x3 moet gevuld worden met een getal uit de reeks 1-9. Maar een getal mag slechts één keer voorkomen in een rij, kolom of blokje. Hierin ligt de uitdaging van Sudoku. Het Sudoku spel is te spelen in 4 varianten:


  • 1. TOKEI - Los een Sudoku puzzel op en noteer je de tijd die je hiervoor nodig had op de puzzel. Elke puzzel is in viervoud aanwezig, dus wanneer je beter bent geworden in het oplossen van Sudoku puzzels, kun je dezelfde puzzel nogmaals spelen. kijken of je sneller bent geworden!

  • 2. ICHIBAN -Probeer als eerste de Sudoku-puzzel op te lossen. Zodra je denkt dat je de puzzel goed hebt opgelost, roep je 'Sudoku!' en stopt het spel. De andere spelers moeten nu stoppen en hun potloden neerleggen. Spelers controleren nu hun puzzel. Een volledig ingevulde puzzel is 81 punten waard (81 vakjes). Maar elke fout levert 9(!) strafpunten op. Tel je score en de winnaar is de speler met de hoogste score.

  • 3. TAIMU - Deze variant houdt in dat spelers tijdens een door de zandloper bepaalde tijd hun Sudoku puzzel zo goed mogelijk invullen. De winnaar is de speler die binnen de tijd de meeste vakken goed heeft ingevuld. Elke fout levert 9 strafpunten op.

  • 4. HINTO - Bij deze variant kun je tijdens het oplossen van de puzzelom een hint vragen. De hints bestaan uit prints van een bovenste rij, onderste rij en hoekvakken. De prints zitten in het speciale oplossingenboekje.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 3 - 99 jaar
Aantal spelers Van 4 tot 4 spelers
Speeltijd 10 minuten
Spelsoort Denkspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
In de doos 100 sudoku puzzels, 4 potloden, zandloper, spelregels
Benodigd aantal batterijen 0
Afmetingen verpakking 50 x 40 x 30 cm (lxbxh)
Gewicht 1 kg
Merk Identity Games
Artikelnummer 01138
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Gewonnen prijzen geen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews