Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Fireball Island: The Curse of Vul-Kar Fireball Island: The Curse of Vul-Kar Fireball Island: The Curse of Vul-Kar Fireball Island: The Curse of Vul-Kar

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Restoration Games| Barcode: 0867825000338

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Welkom op Fireball Island! Je hebt misschien wel verhalen gehoord… Je bent hier misschien al geweest toen je jonger was. Misschien zag je zelfs een vuurbal een medereiziger overspoelen dat je bang maakt om je ogen ’s nachts te sluiten. Hoe het ook zij, welkom terug! Het blijkt dat Vul-Kar er niet van hield dat zijn edelsteen in het verleden werd gestolen, dus er is wat vulkanische onrust geweest, een explosie in de slangenpopulatie, wilde tijgers zijn gespot, nieuwe soorten bomen die erop uit zijn het leven van mensen te beëindigen en overal zwermen bijen. Maar maak je geen zorgen – we hebben topmensen die eraan werken.

Begin je dag vol avontuur op het helikopterplatform. Zorg ervoor dat je de verklaring ondertekent zodat je wettelijk toegestaan wordt om foto’s van het eiland te maken. Je racet over de vele paden en vermijdt de hele tijd gevaren. Aan de positieve kant, je mag alle schatten die je vindt behouden.

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar is een restauratie van het klassieke spel Fireball Island uit 1986 met een uniek 3D-eiland en een scala aan knikkerchaos. Deze nieuwe versie heeft een eiland dat zelfs groter is dan het origineel (en toch in een kleinere doos past) en meer knikkers. Het is een familiespel voor 2-4 spelers dat je in 30-45 minuten speelt. Een eenvoudig kaartspel vervangt de dobbelstenen van het origineel en het verzamelen van schatten biedt een aantal interessante keuzes voor de spelers.

Vergeet niet dat je de vuurballen niet hoeft te ontlopen, alleen de andere spelers…

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 7 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 4 spelers
Speeltijd 45 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Engels
Taal handleiding Engels
Benodigd aantal batterijen 0
Afmetingen verpakking 75 x 30 x 18 cm (lxbxh)
Gewicht 2,9 kg
Merk Restoration Games
Materiaal Karton | Kunststof
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews