Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Feudum Kickstarter Bordspel Feudum Kickstarter Bordspel Feudum Kickstarter Bordspel

Feudum Kickstarter Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Crowd Games| Barcode: 0602573231005

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Feudum is een economisch middeleeuws spel van hand en resourcebeheer voor 2-5 spelers. Met veel strategieën tot hun beschikking, optimaliseren spelers vier acties per beurt in een poging om de meeste winstpunten te scoren over vijf tijdvakken.

Elke speler bestuurt verschillende middeleeuwse personages die rondzwerven op het platteland om boerderijen te leiden, steden te belasten en om buitenposten in te nemen om hun macht te vergroten.

Maar dat is slechts het topje van de hoorn van de kolos in Feudum! Je neemt ook deel om felbegeerde feudums te krijgen, waarmee je je lidmaatschapsstatus vergroot in een van de zes gilden. Maar let op! Feudum eigenaren moeten hulde brengen aan de koning door middel van militaire dienst of worden geconfronteerd met de beschuldiging van ontrouw.

Als u eenmaal een gildelid bent in Feudum, speelt je plichtsgetrouw je rol in een progressieve economische cyclus, waarbij de boer goederen naar de handelaar verzendt die de alchemist bevoorraad en, die buskruit maakt, waarmee de ridder wordt bewapend, enzovoort.

Als je je gilden verstandig leidt, de controle houdt over belangrijke locaties en je het beste kunt aanpassen aan veranderende gebeurtenissen in Feudum, zul je de overwinning behalen. Tenzij je, natuurlijk, verhongert, op een zijspoor komt door zeeslangen of een ongezonde belangstelling hebt voor gefermenteerde druiven. Lang leve de koning!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 12 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 5 spelers
Spelsoort Strategisch spel
Taal Engels
Afmetingen verpakking 38 x 27,9 x 10,2 cm (lxbxh)
Gewicht 1,426 kg
Merk Crowd Games
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews