Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
DVD Spel Sealife DVD Spel Sealife DVD Spel Sealife

DVD Spel Sealife

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Identity Games| Barcode: 8714649001121

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Hobbykid
Hobbykidz
5 - 7 dagen € 35.00 Bekijk »
Karo's Z
Karo's Zorg Boekwinkel
1 - 2 weken € 44.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Neem een duik in het warme water van de Australische Noordkust en zie de magische onderzeewereld met eigen ogen; stringrays, clownvissen zoals Nemo en onderzee spinnen. Liever de pracht van Alaska, waar ijsberen en orka's de dienst uitmaken of de kleurrijke koraalriffen van de Caribiën? Beleef de onderwaterwereld met het Sealife dvd Bordspel van Identity Games.

Niet zomaar een bordspel, want in navolging op het Wildlife dvd Bordspel (internationaal meervoudig bekroond speelgoed van het jaar 2006) is ook het Sealife dvd Bordspel uitgerust met dvd. Hierop zijn de mooiste en meest verbazingwekkende beelden van de bekendste oceanen ter wereld te zien. De wereldberoemde Jean-Michel Cousteau is verantwoordelijk voor de prachtige onderwater beelden.

Doel van het spel is om onderwater te duiken. Hoe dieper in zee hoe meer dieren, koralen en andere kleurenpracht gespot kan worden. Met de in willekeurige volgorde gestelde vragen van de dvd's en de bijbehorende beelden kunnen 'spotting' kaarten worden verdiend. Is de vraag goed beantwoord dan wordt het dier toegevoegd aan de collectie kaarten. Wie als eerste alle dieren verzamelt is de logische winnaar.

Jean-Michel Cousteau is wereldberoemd door baanbrekend werk met zijn Future Ocean Society. Hiermee maakt hij zich sterk voor het leven onder water. De beschermengel maakte talloze films, won vele prijzen en staat algemeen bekend als één van de meest vooraanstaande onderwaterfilmers. Dat hij dit niet van een vreemde heeft, is duidelijk. Zijn vader, de wereldberoemde Jacques Cousteau, was onderzoeker en medeontwikkelaar van de eerste onderwatercamera waarmee hij de zee bestudeerde en alle daarin voorkomende levensvormen.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 99 - 3 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Spelsoort Denkspel
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 50 x 40 x 30 cm (lxbxh)
Gewicht 1 kg
Merk Identity Games
Doelgroep Kinderen
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews