Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
De Kolonisten van Catan: Incl Oliebronnen en Beste Vrienden - Gezelschapsspel De Kolonisten van Catan: Incl Oliebronnen en Beste Vrienden - Gezelschapsspel

De Kolonisten van Catan: Incl Oliebronnen en Beste Vrienden - Gezelschapsspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249199229

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
toppie s
toppie speelgoed
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 42.29 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Het meest gespeelde familiespel van Nederland en Vlaanderen is nu ook verkrijgbaar in combinatie met 2 spectaculaire gratis uitbreidingen! In 1999 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen. En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kunt ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te kunnen doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leegrooft. Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel direct! Ga in de uitbreiding “De Oliebronnen” voor het 'zwarte goud', maar dat brengt ook risico's met zich mee. Natuurrampen liggen op de loer en kunnen ervoor zorgen dat alle spelers het spel verliezen! Beste Vrienden In Beste Vrienden geef je grondstoffen aan andere spelers of verplaats je de struikrover zonder schade aan te richten. Voor populaire beslissingen krijg je gunstfiches voor verschillende gilden. Elk gilde levert jou op een andere manier voordelen op. Liefdadigheid of eigen belang? Beste Vrienden geeft een compleet nieuwe dimensie aan het spel!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 jaar en ouder
Afmetingen verpakking 29 x 29 x 7 cm (lxbxh)
Gewicht 1,2 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-KOL01D

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews