Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel

De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249199380

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het bekende handelsspel Kolonisten van Catan speelt zich nu af in Egypte waar zich de grondstoffen papyrus, steen, graan, leem en rund bevinden. Je begint met 2 dorpen, die grenzen aan tegels met deze grondstoffen. Elk aangrenzend(e) dorp of tempelstad ontvangt grondstoffen bij een bepaalde dobbelsteenworp. Met deze grondstoffen kun je handelen en bouwen. Voor het bouwen van nieuwe ossenkarren, dorpen of tempelsteden heb je een bepaalde combinatie van grondstoffen nodig, die je door slim handelen met de medespelers, of de zich op het bord bevindende havens en oases kan verkrijgen. Je kunt ook nieuwe ontwikkelingen kopen.

Deze thematische versie van De Kolonisten van Catan bevat prachtige speelstukken, waaronder echte replica's van beroemde gebouwen als de piramide van Djoser en de Sfinx. Het spel bevat verder speelmateriaal voor een variant "De grote piramide" en godenkaarten, die zowel met het basisspel als met de variant kunnen worden gecombineerd. Godenkaarten leveren je tijdelijke voordelen op. In de variant help je de farao bij het bouwen van "De grote piramide". Dat kan extra overwinningspunten opleveren bij de "Zegen van de farao", maar wie minder actief is kan de "vloek van de farao" over zich afroepen, waardoor hij overwinningspuntenaftrek krijgt!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers Van 3 tot 4 spelers
Speeltijd 75 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Afmetingen product 29,7 x 29,7 x 7,2 cm
Afmetingen verpakking 30,1 x 30,1 x 7,6 cm (lxbxh)
Gewicht 1,401 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-KOL36
Keurmerk CE
Materiaal Hout
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Gewonnen prijzen Geen
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews