Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
De Kolonisten van Catan + Gratis Uitbreiding De Oliebronnen - Bordspel De Kolonisten van Catan + Gratis Uitbreiding De Oliebronnen - Bordspel De Kolonisten van Catan + Gratis Uitbreiding De Oliebronnen - Bordspel

De Kolonisten van Catan + Gratis Uitbreiding De Oliebronnen - Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249199205

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Kolonisten van Catan is het meest gespeelde familiespel van Nederland en Vlaanderen. In 2000 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.

Nu tijdelijk met extra mini-uitbreiding De Oliebronnen. Ga voor het zwarte goud! De extra grondstof olie brengt voordelen maar ook risico's met zich mee. Natuurrampen liggen op de loer en kunnen ervoor zorgen dat alle spelers het spel verliezen!

De spelers beginnen het spel met twee dorpen, die grenzen aan tegels met deze grondstoffen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen. En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kunt ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te kunnen doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leegrooft.

Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel direct! Verzamel in dit communicatieve handelsspel grondstoffen en bouw straten, dorpen en steden om zo snel mogelijk 10 punten te scoren. Ontwikkelingskaarten geven extra mogelijkheden.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers 3 tot 4 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 30,4 x 29,9 x 7,6 cm (lxbxh)
Gewicht 1,275 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-KOL01C
Keurmerk CE
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Uitbreiding

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews