Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
De Hobbit Filmeditie - Bordspel De Hobbit Filmeditie - Bordspel De Hobbit Filmeditie - Bordspel De Hobbit Filmeditie - Bordspel

De Hobbit Filmeditie - Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249196341

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Coöperatief bordspel, gebaseerd op de film!

Samen met de hobbit Bilbo begeven de spelers zich op een gevaarlijke reis. Onderweg komen ze stiekeme trollen, gevaarlijke orks en vraatzuchtige wargs tegen. Ze moeten voortdurend oppassen om niet door de orks gevangen genomen te worden. Het is maar goed dat de tovenaar Gandalf in de buurt is om hulp te bieden. In de Nevelbergen vindt Bilbo een ring, waarmee hij onzichtbaar alle gevaren trotseert. Alleen als iedereen goed met elkaar samenwerkt, kunnen de spelers het avontuur gezamenlijk tot een goed einde brengen.

Iedere speler heeft 2 dwergen, waarmee hij Bilbo op zijn reis vergezelt. Omdat de spelers samenspelen, mogen ze voortdurend met elkaar overleggen om te bepalen wat de beste zet is. Ze kunnen hun dwergen en Bilbo verplaatsen met bewegingskaarten en andere handkaarten. Maar komen ze op een avonturenveld terecht, dan moeten ze tegen een gevaarlijke tegenstander vechten. Daarvoor gebruiken ze hun dwergen- en bondgenotenkaarten. Bij winst verdwijnt de tegenstander, bij verlies moeten de speelstukken van de spelers achteruit. Ook het gevaar van de orks moet niet worden onderschat. Soms nemen deze zelfs dwergen of Bilbo gevangen, wat zelfs een gezamenlijk verlies tot gevolg kan hebben. Bereiken Bilbo en van iedere speler 1 dwerg het doelveld, dan winnen de spelers gezamenlijk!

Talrijke foto's uit de bioscoopfilm zorgen ervoor dat de spelers zich werkelijk onderdeel van het avontuur voelen!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 4 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 30,1 x 29,7 x 7,7 cm (lxbxh)
Gewicht 0,617 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 999-HOB03
Personage Lord of the Rings
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews