Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Cities of Splendor - Uitbreiding Cities of Splendor - Uitbreiding Cities of Splendor - Uitbreiding Cities of Splendor - Uitbreiding

Cities of Splendor - Uitbreiding

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Space Cowboys| Barcode: 3558380048626

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Cities of Splendor bevat vier verschillende uitbreidingen voor het gezelschapsspel Splendor.

In de eerste uitbreiding (The Cities) proberen de spelers een stad te claimen. Er zijn 7 verschillende steden: Brugge, Lyon, Sevilla, Lissabon, Florence, Pisa en Venetië. Enkel wie als eerste bewijst een meesterjuwelier te zijn (door eisen te vervullen), kan een stad aan zijn zijde winnen. In deze uitbreiding worden de edele tegels uit het oorspronkelijke spel vervangen door dubbelzijdige tegels.

Bij de tweede uitbreiding (Trading Posts) van Cities of Splendor onderneem je een reis naar het Oosten. Door de ontdekking van de zeeroutes naar India, wil iedere speler plots nieuwe handelsposten vestigen. Bij deze uitbreiding zijn er nieuwe regels voor de juwelenhandel. Hier is het ook meer dan ooit aangewezen om de tegenstanders extra goed in de gaten te houden.

Er komt er een route naar het Orient Board bij. Dit bord geeft speciale krachten aan de spelers... op voorwaarde dat ze ontgrendeld worden door de juiste ontwikkelingskaarten te verzamelen!

Een derde uitbreiding uit Cities of Splendor is The Orient. Deze uitbreiding voegt dertig ontwikkelingskaarten toe aan het spel. De kaarten hebben elk een unieke kracht. Zo kan je bijvoorbeeld een bonus van een andere ontwikkelingskaart kopiëren of krijg je de mogelijkheid om een nobele te reserveren.

In de vierde uitbreiding (The Strongholds) is de interactie tussen de spelers het grootst. Nadat een speler een ontwikkelingskaart gekocht heeft, kan hij ervoor kiezen een eigen gebouw op het bord te plaatsen ofwel een vijandelijk gebouw van het bord te verwijderen. Wanneer een speler zijn gebouw op een kaart staat, kan alleen hij de kaart kopen. Wanneer een speler zijn drie gebouwen op een kaart heeft staan, kan hij de kaart claimen op basis van recht op verovering.

De uitbreiding Cities of Splendor zorgt dus weer voor heel wat nieuwe mogelijkheden in het spel Splendor.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 100 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Speeltijd 60 minuten
Spelsoort Partyspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Benodigd aantal batterijen 0
Afmetingen verpakking 53,7 x 44,8 x 4,5 cm (lxbxh)
Gewicht 2,532 kg
Merk Space Cowboys
Artikelnummer SPC01-004
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Gewonnen prijzen 0
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews