Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Chronicles of Crime Kickstarter Exclusive Edition Chronicles of Crime Kickstarter Exclusive Edition Chronicles of Crime Kickstarter Exclusive Edition

Chronicles of Crime Kickstarter Exclusive Edition

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 0752830292086

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Chronicles of Crime is een coöperatief spel van misdaadonderzoek, dat het mengen van VR-ervaring en bordspelen combineert.

Met dezelfde fysieke componenten (bord, locaties, personages en items) kunnen spelers veel verschillende scenario's spelen en zoveel mogelijk misdaadverhalen oplossen.

Ze starten de app, kiezen het scenario dat ze willen spelen en volgen het verhaal. Het doel is om de moordenaar van de zaak zo snel mogelijk te vangen.

Met behulp van de Scan & Play-technologie heeft elk onderdeel (locaties, tekens, items, etc.) een unieke QR-code die, afhankelijk van het geselecteerde scenario, wordt geactiveerd en verschillende aanwijzingen en verhalen genereert. Dat betekent dat spelers nieuwe verhalen kunnen krijgen, ver weg nadat het spel is uitgebracht, simpelweg door de updates van de app te downloaden, zonder dat er nieuwe fysieke componenten bij komen kijken.

Voor de VR-ervaring is alleen een mobiele telefoon vereist. Spelers plaatsen simpelweg de meegeleverde VR-bril in het spel op hun mobiele apparaat en plaatsen de VR-bril op hun neus, houden hun mobiele apparaat voor hun ogen, om zich onder te dompelen in het universum van het spel en zoeken naar aanwijzingen in een virtuele wereld.

Elke sessie duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur en 30 minuten en veel scenario's zijn met elkaar verbonden om een ​​veel groter verhaal te vertellen.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 14 - 99 jaar
Aantal spelers 1 tot 4 spelers
Spelsoort Coöperatief spel | Denkspel
Taal Engels
Merk Merkloos
Accu/batterij model Geen batterijen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Engelse versie , Luxe Uitgave
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews