Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Carcassonne: Mini Uitbreiding Nieuwsberichten Carcassonne: Mini Uitbreiding Nieuwsberichten Carcassonne: Mini Uitbreiding Nieuwsberichten Carcassonne: Mini Uitbreiding Nieuwsberichten

Carcassonne: Mini Uitbreiding Nieuwsberichten

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249195900

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Nieuwsberichten is één van de 6 nieuwe mini-uitbreidingen op Carcassonne. Deze bevat extra tegels met nieuwsberichten en voor iedere speler een vrouwelijke horige voor op het scorespoor. Scoor je punten, dan mag je kiezen met welke horige je op het scorespoor vooruitgaat. Kom je op een donker veld terecht, dan trek je een nieuwsbericht. Daarmee kun je extra punten scoren! In elke mini-uitbreiding zit 1 landtegel van een 7e mini-uitbreiding: De Graancirkels. In deze uitbreiding kunnen spelers verplicht worden om een horige bij een andere neer te zetten of er juist één te verwijderen. Spaar dus alle mini-uitbreidingen om ook de zevende compleet te krijgen. De spelregels van de 7e uitbreiding zijn onderaan deze pagina te vinden. De andere mini-uitbreidingen uit deze serie zijn: In Carcassonne: De Vliegtuigen vliegen horigen over andere tegels, maar waar ze precies landen is ongewis. In Carcassonne: De Veerboten kunnen spelers wegen met veerponten verbinden. In Carcassonne: De Goudmijnen verzamelen de spelers goudstukken. Hoe meer ze er verzamelen, des te meer zijn ze per stuk waard. In Carcassonne: Tovenaar en Heks levert de tovenaar extra punten bij een telling op, terwijl de heks de punten juist halveert. In Carcassonne: De Rovers kunnen spelers meeprofiteren van de eerstvolgende telling van een speler naar keuze.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 6 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 6 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 30 x 47 x 47 mm (lxbxh)
Gewicht 0,32 kg
Merk 999 Games
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Uitbreiding

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews