Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Carcassonne: Mini Uitbreiding De Vliegtuigen Carcassonne: Mini Uitbreiding De Vliegtuigen Carcassonne: Mini Uitbreiding De Vliegtuigen Carcassonne: Mini Uitbreiding De Vliegtuigen

Carcassonne: Mini Uitbreiding De Vliegtuigen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249195894

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Vliegtuigen is één van de 6 nieuwe mini-uitbreidingen op Carcassonne. Deze bevat extra landtegels en een speciale dobbelsteen. Bij het trekken van één van de landtegels uit deze uitbreiding zet je een horige in, die daarna een aantal landtegels vliegt. De richting kun je zelf bepalen, maar de afstand wordt door de dobbelsteen bepaald! In elke mini-uitbreiding zit 1 landtegel van een 7e mini-uitbreiding: De Graancirkels. In deze uitbreiding kunnen spelers verplicht worden om een horige bij een andere neer te zetten of er juist één te verwijderen. Spaar dus alle mini-uitbreidingen om ook de zevende compleet te krijgen. De spelregels van de 7e uitbreiding zijn onderaan deze pagina te vinden. De andere mini-uitbreidingen uit deze serie zijn: In Carcassonne: Nieuwsberichten krijgen de spelers een extra horige op het scorespoor, waarmee ze soms een nieuwsbericht mogen trekken en extra punten kunnen scoren. In Carcassonne: De Veerboten kunnen spelers wegen met veerponten verbinden. In Carcassonne: De Goudmijnen verzamelen de spelers goudstukken. Hoe meer ze er verzamelen, des te meer zijn ze per stuk waard. In Carcassonne: Tovenaar en Heks levert de tovenaar extra punten bij een telling op, terwijl de heks de punten juist halveert. In Carcassonne: De Rovers kunnen spelers meeprofiteren van de eerstvolgende telling van een speler naar keuze.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 7 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 6 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Taal Nederlands
Batterijen nodig Nee
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 47 x 47 mm (bxh)
Gewicht 0,32 kg
Merk 999 Games
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Uitbreiding

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews