Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Carcassonne Jubileum Carcassonne Jubileum Carcassonne Jubileum

Carcassonne Jubileum

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: 999 Games| Barcode: 8717249194026

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
De Malle
De Mallemolen
4 - 5 dagen € 34.95 Bekijk »
Speelgoe
Speelgoed-liefhebbers.nl
5 - 7 dagen € 39.98 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Carcassonne bestaat 10 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum verschijnt deze speciale editie van dit populaire legspel.

De doos heeft de vorm van een horige en bevat naast het basisspel een exclusieve speciale uitbreiding "Het Feest". De extra landschapstegels van deze uitbreiding geven je de mogelijkheid om jouw horigen van het speelveld terug te halen.

In dit bekende legspel bouwen de spelers gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor afgebouwde projecten.

Elke beurt leg je één landschapstegel neer en mag je een horige opzetten. Welk soort dat is hangt van de tegel af. Zo zijn er tegels met wegdelen, met kloosters, met stadsdelen en/of met stukken weide. In principe mag er niet meer dan één horige op een project staan, maar als twee onafgebouwde delen aan elkaar worden gebouwd, kan het toch voorkomen dat er meer horigen op terecht komen. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elk soort project gelden verschillende spelregels voor het aantal te ontvangen punten. Het spel is afgelopen als alle tegels zijn gelegd. Wie de meeste punten heeft, wint.

Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen.

Leeftijd vanaf 10 jaar.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 5 spelers
Speeltijd 30 minuten
Spelsoort Strategisch spel
Batterijen nodig Nee
Afmetingen verpakking 40 x 50 x 30 cm (lxbxh)
Gewicht 1 kg
Merk 999 Games
Artikelnummer 63771
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Luxe Uitgave

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews