Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel Bezzerwizzer Bordspel

Bezzerwizzer Bordspel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bezzerwizzer| Barcode: 0570439005018

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Zet je kennis op het spel in de triviagame Bezzerwizzer! Troef je tegenstanders af met kennis, plagen en tactiek in het nummer 1 triviaspel van Scandinavië en Duitsland. Bezzerwizzer is een spannend en tactische triviaspel van hoge kwaliteit met uniek design en duurzaam materiaal. Het spel biedt maar liefst 4000 vragen in 20 categorieën en is een unieke combinatie van trivia, tactiek en plagen. Met de mogelijkheid om vragen te stelen en categorieën te ruilen, is Bezzerwizzer namelijk anders dan andere triviagames.

Kennis is macht: net op het moment dat jouw betweterige tegenstanders op het punt staan om het spel te winnen, kun jij ze een vraag toespelen die ze niet kunnen beantwoorden. Dit is je kans om te laten zien dat jij de echte Bezzerwizzer bent die het juiste antwoord wel weet. Wacht niet, zoals bij veel andere triviagames, tot je aan de beurt bent, maar maak het je tegenstanders moeilijker door het beantwoorden van hun vragen waardoor jij punten kunt scoren. Of steel de favoriete categorieën van je tegenstanders en dwing ze zo om meer uitdagende vragen te beantwoorden. Maar pas op: vergeet niet dat zij hetzelfde kunnen doen!

Deze versie van Bezzerwizzer is mede ontwikkeld door Nederlandse quizschrijvers. Ongeveer de helft van de vragen zijn specifiek gericht op Nederland. Daag je vrienden uit en kom erachter wie de slimste betweter is!Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Een kennisspel met een strategisch element. Bezzerwizzer is een waardige opvolger van andere kennisspellen. Met de 4000 kennisvragen kun je dit spel lekker lang blijven spelen.

Pedagogisch verslag:


Eigenlijk is Bezzerwizzer, een kennisspel, een klassieker onder de gezelschapsspelen. Maar, wie herkent het niet dat je tijdens het spelen de antwoorden op de vraag van je tegenspelers al eerder dan zij wist, maar moest zwijgen. In dit “beter-weten-spel” (= Bezzerwizzer) heb je de kans om voor je beurt een antwoord te geven op de vraag vóór je tegenstanders. Ook kun je onderweg van vraagcategorie ruilen met een medespeler. Het draait bij Bezzerwizzer niet alleen maar om de slimste te zijn maar ook om tactiek en je mag je medespelers ook plagen om dit leerzame en op kennis en (nu ook) op snelheid van antwoorden-weten geënte bordspel te winnen.

Omdat een gezelschap vaak een familiespel moet zijn, is er voor gezorgd dat er een overvloed aan nieuwe actuele vragen in opgenomen is. Ook de jongeren uit het gezin kunnen met dit Bezzerwizzer spel met de ouderen mee doen. In dat laatste zit een grote pedagogische waarde, maar ook in het feit dat dit gezelschapsspel iedereen de kans geeft te laten zien op welke terreinen van het leven hij of zij veel weet en snel is in antwoorden geven.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 15 - 99 jaar
Aantal spelers Van 2 tot 4 spelers
Speeltijd 45 minuten
Spelsoort Denkspel
Taal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Batterijen nodig Nee
Benodigd aantal batterijen 0
Inclusief batterijen Nee
Afmetingen verpakking 27,8 x 27,2 x 8 cm (lxbxh)
Gewicht 2,083 kg
Merk Bezzerwizzer
Artikelnummer 0570439005018
Keurmerk CE
Materiaal Karton
Personage Geen personage
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Volwassenen
Gewonnen prijzen Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015
Speleditie Standaard editie
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews